Mitä jos… -näyttely

Mitä jos metroasema kertoisi tarinaa sitä ympäröivästä alueesta? Spice-projekti on kahden vuoden ajan tarkastellut, kuinka tarinallisia menetelmiä voidaan soveltaa elämyksellisten julkisten tilojen suunnittelussa. Tarinankerrontaa on sovellettu eri tavoin metroasemien, urbaanin kulkemisen uudelleen ajattelussa. Projektin aikana on ideoitu erilasia konsepteja tuleville Otaniemen ja Niittykummun metroasemille ja asema-alueille sekä luotu uudenlaista tutkimusyhteistyötä käyttäjäkeskeisen suunnittelun, lavastuksen, käsikirjoituksen sekä sosiologian välille. Mitä jos…? -näyttely esittelee projektin tuotoksia artikkeleista ja menetelmistä aina kuvakollaaseihin ja pienoismalleihin asti. Näyttely on avoinna  22.9. asti ma-to 9-16 ja pe 9-15 osoitteessa Länsimetro, Tapiontori 3A, 02100 Espoo

Comments are closed.